Kako se znakovi snalaze u ljubavnim avanturama?

Ko je od znakova Zodijaka uvijek spreman na flert, a ko je često lak plijen iskusnim zavodnicima, otkrivaju nam Zvijezde.

Ovan

Upravo ste vi lak ste plijen za iskusne šarmere i zavodnice, jer reagujete spontano i nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana – može to biti ljupki kolega ili zgodni komšija koji ne skida pogled sa vas. Prema stalnom partneru grižnju savjest osjetite tek kada već sve prođe.

Bik

Uprkos tome što vas mnogi smatraju teško osvojivom tvrđavom, onaj ko se potrudi oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu ukoliko je uporan, nježan i obasipa vas poklonima i cvijećem te ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Desi li vam se avantura, na stalnog partnera nećete toliko mislitu ukoliko vas ‘prolazni’ mazi i ljubi satima bez prestanka.

Blizanci

Lako vas je zavesti, a to je ono što uvijek i priželjkujete, jer bez flerta i avanture život nije dovoljno zanimljiv. Velike su šanse da ‘padnete’ na nečiji šarm, čak kada se zaklinjete na vjernost stalnom partneru.

Rak

Odani jeste, ali često maštate o avanturi i grijehu, posebno onda kada vas stalni partner zapostavlja. U avanturu iz koje izlazite snažniji, vuče vas iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju. S takvom osobom, za svaki slučaj, ostajete u kontaktu.

Lav

Temperamentni ste, ali ne skrećete tek tako s pravog puta. Da bi vas neko osvojio, morao bi vam pružiti mnogo više od stalnog partnera, jer se za ‘kraljicu’ treba dobro potruditi.

Djevica

Zbog vašeg urođenog smisla za realnost koji vas spječava da uplivate u nepotrebni avanturu, teško vas je pridobiti. Ipak i vaš stegnuti eros, nekad može popustiti, a tada se prepuštate uživanju s recimo romantičnim, duhovitm i šarmantnim kolegom.

Vaga

Obožavate kada se neko dugo ‘lomi’ oko vas, osvaja vas i šarmira, ali šarmantnom kavaljeru lijepih manira, teško možete odoliti. Ukoliko je diskretan i strastven, rođen je za romansu sa vama. Uprkos tome što uživate u vječitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera ne ispuštate iz vida.

Škorpija

Uvijek igrate na sve ili ništa i volite kada se neko bori za vas. Odolijevate čak i dugotrajnom udvaranju zgodnog tipa koji vas uvijek guta pogledom, ali ako imalo posumnjate u partnerovu vjernost, bez grižnje savjesti mu se prepuštate.

Strijelac

Vi jednostavno ne možete bez svoje slobode, pogotovo onda kada ste u vezi. Vaš vatreni temperament i erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. A vi, uživate u flertovanju i avanturama, kada se udvarači trude oko vas ili vam kolega pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Jarac

Avanturama ste skloni, ali često samo u mašti. Samo ponekad vaši snovi postaju stvarnost. Onaj ko uspije da vas fascinira svojim profesionalnim uspjesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje, ali i da vas razumije.

Vodolija

Ono na šta najčešće ‘padate’ prvi je utisak i fizički izgled. Neobavezna avantura vas privlači, jer na taj način uvijek zadržavate ličnu slobodu koja vam je najbitnija. Ponekad su vam dovoljni samo prijateljski smješak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Ribe

Jednostavno ne možete živjeti bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture za vas predstavljaju samo bjekstvo od surovog svijeta. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača, a vas može da osvoji samo neko kome nikada nije dosta nježnosti i ljubavi, baš kao i vama.

More Articles for You

Kakve kanalice za odvodnjavanje izabrati

Odvodnjavanje (drenaža) je bistvena komponenta uređenja okoliša i toga je  srećom svjesno sve više ljudi. Za odgovarajuće odvodnjavanje se treba …

Ćutanje: Tišina koja vrišti

Roman Ćutanje, iako dobrim dijelom pisan u trećem licu, narativ je baziran na istinitim događajima, naslonjenih na surovi period vjerskih …

Susan Sontag: Eseji o fotografiji

Fotografija jeste način mehaničkog i stoga navodno impersonalnog egzistiranja stvarnosti. No slika kojom se ova tehnika dobiva vrlo često je …

40 činjenica koje sigurno niste znali !

Donosimo vam listu novih nesvakidašnjih činjenica. Za neke ste možda čuli, za neke ne, no, nije na odmet utvrditi gradivo. …

Koju kafu je najbolje konzumirati: ness, espresso ili bosansku/tursku kafu?

Koju kafu je najbolje konzumirati: ness, espresso ili bosansku/tursku kafu? S obzirom da istraživanja u posljednje vrijeme pokazuju da smo …

Mogućnost inicijacije u svijetu nepostojećeg smisla

Inicijacija u salonu za proslave, naziv je izložbe koja je bila otvorena u galeriji Collegium artisticum od 17. januara do …